Namostute Yoga

Namasté! 

Mijn naam is Angela Ramjan, ik ben een gediplomeerd yogadocente voor jong en oud, trainer voor yoga en mindfulness technieken in het onderwijs, Ayurvedisch en Yoga lifestyle professional en healer.

Ik inspireer en help jou een gebalanceerd leven te leiden op basis van Yoga en Ayurveda leefstijl.

Namostute Yoga
Namostute Yoga

Mijn passie

Mijn passie is dan ook om jou te inspireren en te helpen een gebalanceerd leven te leiden op het gebied van Yoga & Ayurveda leefstijl en Healing: het veranderen van je leefstijl, het creëren van harmonie en innerlijke rust en een gebalanceerd leven te leiden met als doel een bevrijdend leven, vrij van pijn en lijden. 

Een gezonde, stralende en gelukkige jou.

Mijn (innerlijke) reis naar yoga

In het jaar 2001 ben ik op zoek gegaan naar Yoga, omdat Yoga goed is voor de gezondheid. Zo begon ik met het beoefenen van yoga houdingen, mantra’s en ademhalingsoefeningen in groepslessen.

Ik merkte een persoonlijke groei op fysiek, mentaal en spiritueel gebied, wat mij goed deed. Als jongedame werkte ik aan mijn zelfvertrouwen en het loslaten van piekeren.

In het jaar 2014 kwam ik in een diep dal terecht door het gehaast leven dat ik leidde. Dit uitte zich in pijnklachten, enorme vermoeidheid en moeite met het voelen wat er in mijn lijf omging. Ik was veel in mijn hoofd bezig en was het voelen kwijtgeraakt en ik kwam in een fase van diepe vermoeidheidsfase terecht. Het piekeren bleef zich daarnaast aanhouden.

Door te voelen wat ik daadwerkelijk wilde en de stappen te maken begon ik aan een carrière switch, van financieel medewerker Bankwezen naar Kinderyoga docente. Ik volgde mijn passie om met kinderen te werken en werd toen Kinderyoga docente.

De verandering vereiste moed en doorzettingsvermogen. Ik vertrok naar India voor de authentieke traditionele Yoga teacher training. Na voltooiing van deze training vertrok ik na enkele maanden weer naar India voor de Pre- en Postnatale Yoga teacher training en Yoga positieve psychologie training.

Namostute Yoga

Vervolgens heb ik meerdere opleidingen in Nederland gevolgd zoals restorative yoga, stoelyoga, tieneryoga, ouder en kind yoga, yoga en mindfulness in de klas en trainer yoga en mindfulnesstechnieken in het onderwijs. Als trainer yoga en mindfullnesstechnieken voor pedagogische medewerkers, leerkrachten en docenten op scholen en kinderdagverblijven, is Namostute Yoga een onderdeel van team Kidsyoga van Femmy Brug.

Waar je ook bent op je reis, ik ben hier om je te helpen je innerlijke uitstraling te vinden!

Angela

Wat heeft yoga mij gebracht?

Ik merkte dat er een diepe verandering bij mij plaatsvond. Yoga heeft mij enorm geholpen met het balanceren van emoties, pijnklachten, piekeren en doen wat mij gelukkig maakt. Ik raakte steeds meer geïnspireerd om te werken met mensen en de kennis in Yoga en Ayurveda dagelijks toe te passen en te delen met anderen: “een positieve gezondheid, positieve ervaringen en een gebalanceerd leefstijl, een leven van vrij van pijn en lijden.”

De trainingen brachten mij een bevrijding van binnen en levensinzichten:

  • “Ik creëer en het gebeurt. 
  • Ik heb de stuur in eigen handen om aan mezelf te werken.
  • Ik durf, door het te doen, niemand anders gaat het voor mij doen.
  • Ik kan meer dan ik denk en ik heb vertrouwen in mezelf. 
  • Ik leef mijn leven waar ik gelukkig in ben en doorbreek de patronen die mij ongelukkig maak.
  • Yoga leert mij minder te piekeren, meer energie te creëren, een leefstijl, voedingsleer, in harmonie te zijn met jezelf en je omgeving. Ik denk hierbij aan de natuur, dieren, planten, rivieren, bergen en relaties met mensen. Goed zijn voor dieren. Als wij één zijn met de natuur, dieren, planten en bergen, mensen en voor ze respect hebben brengt dat harmonie in onszelf. 
  • Yoga is in harmonie te zijn met je lichaam en mind. Als er geen balans is tussen het lichaam en de mind, ontstaat er disharmonie en het ontstaan van ziektes. Dit leidt tot pijn en lijden. Om vrij te zijn van pijn en lijden, is er verandering nodig. Het begint met bewustwording, wilskracht, inzet en vastberadenheid die je elk moment in het leven kunt toepassen.”

Ayurveda en het ontstaan van Namostute Yoga

Ayurveda inspireert mij enorm. Yoga en Ayurveda gaan samen met elkaar en komen beiden uit India.

In 2017 startte ik de opleiding Ayurvedische massage. Bij de Ayurvedische behandelingen kun je denken aan abhyanga, shirobhyanga, marma behandeling, ayurvedische kruidenstempelmassage, deelmassages en SHAKTI.

SHAKTI, een nieuw concept bij Namostute Yoga, een eigen creatie in Ayurveda en Healing. Namostute Yoga is ontstaan in 2018, een passie van mij.

Namostute Yoga

Healing bij Namostute Yoga

In 2019 ben ik in aanraking gekomen met Reiki en ik raakte onder indruk hiervan. In dit jaar behaalde ik mijn eerste Reiki certificaat. Reiki zorgt ervoor dat tekorten aan energie in ons lichaam wordt opgelost, zodat de natuurlijke balans wordt hersteld. 

Reiki geeft mij positieve veranderingen en ervaringen in het leven.

Wat kan ik voor jou betekenen?

Je kunt terecht voor Ayurvedische massages en traject op maat op basis van Yoga en Ayurveda leefstijl. Ook kun je terecht voor losse reiki behandelingen of een sessie met reiki en coaching.

De hulpvragen bij Namostute Yoga zijn bijvoorbeeld angst, piekeren, pijnklachten, slapeloosheid, rugklachten en postnatale depressie. Voor jong en oud kun je terecht voor één op één sessie.

In het onderwijs worden kinderyoga, tieneryoga, ouder en kind yoga en yoga en mindfulness in de klas verzorgd.

Ook wordt de training yoga en mindfulness technieken voor pedagogische medewerkers, leerkrachten en docenten op scholen en kinderdagverblijven verzorgd.

Trainingen & Certificaties

Gecertificeerd Yoga en Mindfulness in de klas training
Kidsyoga, Wageningen, Nederland

 Gecertificeerd Tieneryoga training
Kidsyoga, Wageningen, Nederland       

 Gecertificeerd Ouder en kind yoga training  Yoga Samen
Kidsyoga, Wageningen, Nederland

 Gecertificeerd Pre & Postnatal Yoga Teacher Training 100 uur
Yoga Vidya Gurukul, Nashik, India               

 Gecertificeerd Positive Yoga Psychology 100 uur
Yoga Vidya Gurukul, Nashik, India        

 Gecertificeerd Traditionele Yoga Teacher Training 250 uur
Yoga Vidya Gurukul, Nashik, India

 Gecertificeerd Kinderyoga docenten opleiding
Kidsyoga, Arnhem, Nederland 

 Gecertificeerd Tweede graads Reiki
Working Hands Healing, Rotterdam, Nederland

 Gecertificeerd Trainer Yoga & Mindfulness in de klas, workshops en trainingen op scholen, kinderdagverblijven en BSO’s , volgens de methode van Kidsyoga
Kidsyoga, Arnhem, Nederland

 Gecertificeerd Eerste graads Reiki
Working Hands Healing, Rotterdam, Nederland

 Gecertificeerd Ayurvedische Massage
Anand Opleidingen, Zaandam, Nederland

Shirodhara training                  Shanti Makaan Ayurvedic Centre, Rishikesh, India

 Gecertificeerd Masterclass Stoelyoga
Stoelyoga Den Haag, Den Haag, Nederland

 Gecertificeerd Restorative Yoga
Yogaflow, Vlissingen, Nederland

Namostute Yoga