Namostute Yoga

Leef je in vrijheid?

Een gedachte zonder belemmering is een vrije gedachte van handelen en denken, vrij zijn van angst, vrij zijn wat je omgeving of wat anderen van jou denken. Je bent een vrij, puur mens, je bent jezelf.

Beperkende gedachten weerhouden ons om gelukkig te zijn. Onze gedachten bepalen het leven waarbij comfort de makkelijkste weg is. Een weg die geen risico’s kent, een weg met geen uitdaging, verandering, ontwikkeling, vooruitgang en moed. Herken je het?

Het liefst van baan veranderen of verhuizen naar een andere stad of land of een reis maken. Onze gedachten bepalen de koers van het leven. Dat vraagt veranderingen in je mind, durf, moed, doorzettingsvermogen. Luisteren naar je hart en uit het in handelen en spreken.

Het betekent harmonie zijn in daden en woorden, een gebalanceerd leven. Yoga zorgt ervoor dat je dichtbij jezelf blijft, je angsten overwint, controle hebt over je gedachten en dat jij de stuur van je leven bepaalt. Je bent de manager van je eigen leven. Je leeft in vrijheid.

De richting van je leven bepaal jezelf door een keuze te maken en in vrijheid te leven. Een verandering in kracht en moed.