Namostute Yoga

Reiki Energy Healing

Breng je chakra’s in balans en geniet in diepe staat van ontspanning

Reiki

Reiki is een alternatieve vorm van geneeswijze waarbij de therapeut via de handen met energie werkt. Reiki komt oorspronkelijk uit Japan. We hebben allemaal blokkades door traumatische ervaringen of stress. Hierdoor sluiten of vervuilen onze chakra’s, ook wel energiecentra genoemd. Wanneer we reiki gebruiken kanaliseren we de ki (Japans), prana (Sanskriet) of chi (Chinees), de universele levensenergie, via onze handen op verschillende gedeelten van het lichaam te plaatsen en zo de chakra’s weer in balans te brengen. 

Een reiki behandeling geeft je een warm en ontspannen gevoel. Reiki werkt door op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau. 

Het is een proces van (zelf)bewustwording, nieuwe inzichten en een kennismaking met wie jij werkelijk bent.

Praktische informatie

  • Tijdens een healing sessie lig je volledig gekleed op de behandeltafel.
  • Ik plaats mijn handen op verschillende delen van je lichaam en voel aan waar er energetische obstakels zijn, zodat Reiki deze kan oplossen en je ki weer doet stromen.
  • Een Reiki behandeling duurt 30 minuten of 60 minuten. 
  • Tijdens de behandeling voel je wellicht warmtestromen door je lichaam. Vaak raak je in een diepe staat van ontspanning en het kan zomaar zijn dat je in slaap valt.
  • Reiki helpt bij de afvoer van gifstoffen op lichamelijk en emotioneel vlak. Het is belangrijk dat je na de behandeling voldoende water drinkt.
Voorpagina Reiki - praktische informatie

Reiki behandelingen

30 minuten: € 35,-
60 minuten: € 60,-

Harmonisering, reiniging en in balans brengen van chakra’s of energiecentra.

Het Coaching & Reiki traject

335 euro

Bij Reiki heffen we blokkades op, dit geeft rust en ruimte. De rust en ruimte in hoofd en lichaam zijn vaak, niet altijd van tijdelijke aard. De blokkades hebben meer nodig dan de universele energie. Ze vergen jouw aandacht en jouw liefde. Deze blokkades zijn er namelijk niet voor niets. Ze zijn opgebouwd vanuit bepaalde patronen die je in het verleden geholpen hebben om met bepaalde situaties om te gaan. Alleen werken deze patronen niet meer in jouw voordeel en wordt het tijd om deze patronen om te zetten of helemaal te verwijderen uit je systeem. 

Het Coaching & Reiki traject bestaat uit minimaal 4 sessies van 90 minuten. Tijdens deze sessies vinden de reiki behandelingen plaats. We beginnen met een stuk coaching en eindigen we met een reikibehandeling.

We passen het programma aan op jouw behoefte van dat moment. Na de minimale 4 sessies evalueren we. 

Het traject is 3 maanden geldig.