Namostute Yoga

Wat is Reiki?

Reiki komt uit de Japanse woorden “Rei” en “Ki”. “Rei” betekent Universele en “Ki” levensenergie. Deze universele levensenergie is overal om ons heen en is aanwezig in alles wat leeft. Het is de essentiële levensenergie waaruit wij bestaan.

Reiki is een methode waarbij gewerkt wordt met het doorgeven van deze energie. Wij zijn in staat om bij onze geboorte deze energie vrij op te nemen en door te geven. Bij mindere leuke of traumatische ervaringen en conditioneringen zullen de energiekanalen in de loop der jaren grotendeels of totaal dicht komen te zitten (blokkades).

Bij het ontvangen van Reiki steunt de ontvanger (dus jou zelf bij de behandelingen) bij datgene wat op dat moment het belangrijkste is en zal zelf de weg vinden waar de energie nodig is. Reiki zorgt ervoor dat tekorten aan energie in ons lichaam worden opgelost zodat de natuurlijke balans wordt hersteld. Reiki werkt door op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau en het werkt nog lang door na de behandeling.

Wie zich openstelt voor Reiki kiest ervoor iets bijzonder moois in gang te zetten. Een proces van (zelf)bewustwording, nieuwe inzichten en een kennismaking met wie jij werkelijk bent. Het is een manier om bewuster te leven en je lichamelijke en geestelijke gezondheid te bevorderen.

Bij een behandeling kom je met je kleding aan op de behandeltafel liggen, schoenen gaan wel uit. Ook je sieraden en eventueel riem mogen af. Ik adviseer je om fijn zittende kleding aan te trekken. Dat ligt wat comfortabeler.

Na de behandeling geef ik advies voor het gewenste effect. Je kunt kiezen om een reikibehandeling met zekere regelmaat te nemen. Reiki is niet alleen goed voor je als je ziek bent, het is ook goed om Reiki te nemen om je gezondheid van lichaam en geest te behouden en (verder) te laten groeien.

Er is mogelijk een reiki sessie in te plannen of een losse sessie voor coaching en Reiki. Gun jij jezelf echt het allerbeste? Boek dan een Coaching & Reiki traject waarbij we samen een planning maken, passend bij jouw wensen

Reiki behandeling

Japanse universele levensenergie behandeling

Reiki en coaching traject

Bij Reiki heffen we bepaalde blokkades op, dit geeft rust en ruimte. Die rust en ruimte in hoofd en lichaam zijn vaak, niet altijd, van tijdelijke aard. Die blokkades hebben meer nodig dan de universele energie. Ze vergen jouw aandacht en jouw liefde. Deze blokkades zijn er namelijk niet voor niets. Ze zijn opgebouwd vanuit bepaalde patronen die je in het verleden heel erg geholpen hebben om met bepaalde situaties om te gaan. Alleen werken deze patronen niet meer in jouw voordeel en wordt het tijd om deze patronen om te zetten of helemaal te verwijderen uit je systeem.

Het Reiki en Coaching traject bestaat uit minimaal 4 sessies van de lengte van 90 minuten. Tijdens deze sessies vinden ook de reiki behandelingen plaats. We starten met een stuk coaching en eindigen we met een reikibehandeling of eerst een reikibehandeling en eindigen met coaching.

We passen het programma aan op jouw behoefte van dat moment. Na de minimale 4 sessies evalueren we. 

Waar je ook bent op je reis, ik ben hier om je te helpen je innerlijke uitstraling te vinden!

Angela