Namostute Yoga

ALGEMENE VOORWAARDEN
Consulten, behandelingen en trajecten

Algemene informatie

Het gebruik van de website kent de status van gebruiker toe aan de persoon die op de website navigeert en impliceert de volledige en onvoorwaardelijke aanvaarding van elk van de voorwaarden op deze pagina op hetzelfde moment dat de gebruiker de website bezoekt. De gebruiker dient de informatie op deze pagina en op de pagina over het privacybeleid zorgvuldig te lezen, bij elk bezoek, aangezien de informatie op deze pagina’s te allen tijde kan worden gewijzigd.

Door een consult, behandeling en trajecten bij Namostute Yoga te boeken, ga ik ervanuit dat je de algemene voorwaarden hebt gelezen en hiermee akkoord gaat, evenals het privacybeleid dat op deze website is gepubliceerd.

 

Algemene voorwaarden

De consulten, behandelingen en trajecten die door Namostute Yoga worden aangeboden zijn complementair en vormen geen vervanging van een reguliere medische behandeling; behandelingen worden altijd aangeboden ter ondersteuning van of in combinatie met behandelingen vanuit de reguliere geneeskunde, danwel als onderhoud van de gezondheid middels begeleiding ter preventie van ziekte. Deze website en de praktijk Namostute Yoga zijn niet bedoeld voor het verkrijgen van een medische diagnose. Raadpleeg een arts voor informatie over jouw gezondheid.

Als je een persoonlijke plan bij Namostute Yoga volgt en je bent onder behandeling bij een arts, dan dien je altijd de arts te informeren. Namostute Yoga  houdt altijd rekening met een eventuele medische behandeling, mits je deze informatie met Namostute Yoga deelt. Indien nodig word je terugverwezen naar jouw behandelend arts om je huidige reguliere behandeling en compatibiliteit met de diensten van Namostute Yoga te bespreken.

Bij het maken van een afspraak wordt altijd je naam, email en bij het maken van een afspraak wordt altijd je naam, email en telefoonnummer gevraagd voor mijn administratie. Voorafgaand aan de eerste consult, massage en traject wordt er door mij een intakegesprek gehouden met de klant. De klant is zelf verantwoordelijk voor de juistheid van deze (medische) informatie die hij/zij tijdens dit gesprek verstrekt. Op basis hiervan kan de consult, behandeling en traject op een verantwoordelijke en veilige manier gegeven worden. Voor en na elk consult, behandeling en traject zal er geëvalueerd worden hoe de consult, behandeling en traject ervaren zijn. Bij wijzigingen in de situatie van de klant is hij/zij zelf verantwoordelijk om dit aan mij door te geven. 

Ben je onder behandeling van een arts, fysiotherapeut, specialist of andere, en/of gebruik je medicijnen? Raadpleeg deze dan of je gemasseerd mag worden gedurende de behandelperiode. De klant maakt uit eigen vrije wil en op eigen risico gebruik van diensten van Namostute Yoga en derhalve kan deze niet aansprakelijk worden gesteld voor enige schade, ontstaan voor/tijdens/na deelneming/gebruikmaking aan/van behandelingen en/of diensten. 

Namostute Yoga is niet verantwoordelijk voor schade en/of letsel als gevolg van verzwijgen van medische informatie zoals lichamelijke en/of geestelijke aandoeningen, blessures en medicijngebruik.

Alle informatie die je tijdens het intakegesprek en consult, behandeling en traject aan mij vertelt wordt vertrouwelijk behandeld. Zonder jou (schriftelijke) toestemming worden deze nooit aan derden verstrekt. Namostute Yoga is niet verantwoordelijk voor beschadiging, diefstal of verlies van persoonlijke bezittingen van de klant in en om de praktijk. Uit respect voor uw privacy en rust wordt u vriendelijk verzocht om mobiele telefoons e.d. uit te schakelen of op stil te zetten vlak voor aanvang van de behandeling.

Bij koorts, griep of verkoudheid kunnen bepaalde behandelingen en massages niet uitgevoerd worden. In het geval van hoge bloeddruk, ziekte of acuut letsel is het belangrijk dat je contact met Namostute Yoga opneemt om te evalueren of de behandeling kan plaatsvinden.

Ethiek en hygiëne staan hoog in het vaandel bij Namostute Yoga en ik verwacht dat ook van jou. Vanuit het oogpunt van hygiëne, wordt verwacht dat je vlak voor de behandeling hebt gedoucht. Dat is niet alleen voor de behandelaar prettiger om te werken, maar ook voor jezelf om de behandeling te ondergaan. 

Erotische en/of seksuele massages maken geen deel uit van de behandelingen die Namostute Yoga aanbiedt. Klanten die hier wel inspelen daarvan wordt de behandeling onmiddellijk stopgezet door de behandelaar. De klant is niet meer welkom. Namostute Yoga behoudt zich het recht voor om klanten te weigeren.

Wederzijds respect in een veilige sfeer voor zowel jou als mij is een vanzelfsprekendheid tijdens een massage.

Neem alstublieft twee grote badhanddoeken en twee kleine badhanddoeken mee naar de praktijk. 

Prijswijzigingen zijn voorbehouden. 

Betaling geschiedt contant of via een betaalverzoek direct na de behandeling en consult en wordt afhankelijk van de situatie vooraf of direct na de consult, behandeling en traject voldaan.

Een cadeaubon is inwisselbaar voor de consult, behandeling en traject die op de cadeaubon vermeld staat en is niet in geld in te wisselen. De cadeaubon is geldig tot en met 3 maanden na uitgifte.

Alle prijzen zijn in Euros (€). Alle prijzen zijn inclusief BTW/omzetbelasting, tenzij uitdrukkelijk is aangegeven dat dit er niet bij inbegrepen is. 

Op verzoek van de klant wordt er een factuur opgemaakt. 

 

Annuleringen

Je kunt je boeking annuleren of wijzigen tot 24 uur voor de afspraak. Als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert, ben ik genoodzaakt om zonder uitzondering het volledige bedrag van de consult, behandeling en traject in rekening te brengen. Dit geld ook voor niet nagekomen afspraken. Annuleringen worden geaccepteerd via e-mail, telefoon of een eventueel reserveringsplatform, indien van toepassing. 

De tarieven, informatie, openingstijden, voorwaarden en algemene inhoud die op deze website worden gepubliceerd kunnen op elk moment worden gewijzigd, geannuleerd of verwijderd. Toegang tot en navigatie op deze website betekent dat je akkoord gaat met alle voorwaarden zoals vermeld op deze website.

Deze website is gemaakt door Angela R. Ramjan onder de naam Namostute Yoga, met als doel het informeren en communiceren met (potentiële) klanten. Deze algemene voorwaarden zijn bedoeld om de toegang tot en het gebruik van deze website te reguleren, evenals de relatie tussen de website en haar gebruikers.

Als eigenaar van deze website kan Namostute Yoga diensten of producten aanbieden die onderworpen zijn aan specifieke voorwaarden die de huidige voorwaarden vervangen, aanvullen en/of wijzigen, en in welk geval de gebruiker zal worden geïnformeerd.

 

Persoonlijke gegevens

Voor meer informatie over hoe jouw persoonsgegevens worden verwerkt en gebruikt verwijs ik je naar het privacybeleid op deze website.